DUBAI ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Τοπική ώρα στο Dubai
 
Dubai Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@dubaitours.gr
 
Διαμονή
Burj Al Arab
Κατηγορία DELUXE
Το Burj Al Arab είναι το μόναδικό ξενοδοχείο 7-αστέρων στο κόσμο. Μία τεράστια δομή σε σχήμα πανιού πλοίου η οποία φτάνει τα 321 μέτρα, το Burj Al Arab αποτελεί φόρο τιμής στη ναυτική κληρονομιά της περιοχής.
Συνδυάζοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία με τη μακρόχρονη φήμη της αραβικής φιλοξενίας, το ξενοδοχείο συμβολίζει την ίδια τη φύση του Dubai που αγκαλιάζει το καινούριο παράλληλα με τις παραδόσεις του παρελθόντος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Dubai με ασημένιες λιμουζίνες Rolls Royce. Οι 202 σουίτες του έχουν δημιουργηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουνε στο μέγιστο δυνατό μια άνετη πολυτέλεια ικανοποιώντας τις αισθήσεις του κάθε φιλοξενούμενου. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια συνοδεύονται από ξεχωριστή reception σε κάθε πάτωμα καθώς και τις υπηρεσίες ενός μπάτλερ για τη κάθε σουίτα. Η κάθε σουίτα διαθέτει την πιο εξειδικευμένη τεχνολογία παρέχοντας τη μεγαλύτερη συλλογή δορυφορικών τηλεοπτικών σταθμών της Μέσης Ανατολής. Η κάθε σουίτα περιλαμβάνει επίσης, lap-top, μηχανή fax και εκτυπωτή. Η αίθουσα χορού Al Farak και οι σουίτες συνεδριάσεων βρίσκονται πάνω από τον Αραβικό Περσικό Κόλπο, στο 27ο πάτωμα προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες συσκέψεων. Έξι εστιατόρια και σαλόνια προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για δείπνο, από ένα υποθαλάσσιο εστιατόριο με θαλασσινά , το al Mahara στο οποίο η πρόσβαση γίνεται μόνο από μία τρίλεπτη υποθαλάσσια διαδρομή μέχρι τα ύψη του al Muntaha που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου. Ένα περίτεχνα διακοσμημένο κέντρο υγείας και διατροφής, το Assawan Spa βρίσκεται στο 18ο όροφο. Η μοναδική του τοποθεσία επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τα υπέροχα τοπία από τις λίμνες, τα Jacuzzi, τα spa, τα δωμάτια για μασάζ, τα κέντρα ομορφιάς και τα στούντιο αεροβικής άσκησης. Το Burj Al Arab καθορίζει τα νέα πρότυπα της πολυτέλειας, της υπηρεσίας και της άνεσης στις ακτές του Περσικού Κόλπου.
ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
202 ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΕ 27 ΟΡΟΦΟΥΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ
ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΝΙΣ
ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ)
ΨΥΓΕΙΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
DVD/VCR
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
ΜΙΝΙ-ΜΠΑΡ
ΚΟΥΖΙΝΙΤΣΑ
ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
πατήστε για μεγέθυνση
PHOTO GALLERY
Burj Al Arab
Burj Al Arab
Burj Al Arab
Burj Al arab
Burj Al arab
Burj Al arab
Burj Al arab
Burj Al arab
Burj Al arab
Burj Al arab
Burj Al arab
 
εκτύπωση
back top
 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | DUBAI | ΔΙΑΜΟΝΗ | ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ | ΕΚΔΡΟΜΕΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
powered by Marinet Ltd. © 2009